Fløjstrup Skov
Fløjstrup Skov er den fiskeplads jeg oftest besøger, alene af den grund at det er den, jeg har kortest tidsmæssig afstand til. Jeg kan stå ved fiskevandet ca. 20 minutter efter jeg har forladt indkørslen, og det tæller - især på dage, hvor fisketuren er planlagt til ikke at være af kortere varighed.

Som det ses af fangstrapporten er det ikke her jeg fanger flest fisk, og jeg ville nok ikke vælge Fløjstrup hvis jeg hver gang havde frit valg på alle hylder. Men jeg kan lide at fiske i skoven, og hvis man står "rigtigt" kan man ikke se Århus, hvilket bidrager til den gode fornemmelse af at være "væk".

Fra parkeringspladsen i skoven følges en skovsti til trappen mod stranden, og mit fiskestræk ligger til venstre herfor. Jeg plejer at opholde mig ved de 3 pynter, men nogle gange går jeg også videre til den næste pynt.

I sæsonen er der hornfisk, og der er vel også havørred selvom jeg ikke selv ser så meget til dem her - i hvert fald hvis jeg skal tro hvad jeg hører på stranden.


Mod syd ligger Mariendal, mod nord ligger Moesgård.

Kør fra Oddervej mod Moesgård Museum og drej til højre ved museet.
Følg vejen til skiltet med Skovfogedbolig, og kør til venstre ind i skoven her. Følg skovvejen ligeud indtil du kommer til en P-plads ved et 90 graders højresving.
Herfra går der en sti ned til stranden.


© Troutbum.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Kontakt troutbum@troutbum.dk